SKREVET: 30.nov.2011 / KLOKKEN: 16:28


Nå er videoen ferdig, det er ikke noe spesielt ved den, og gjør IKKE dette for oppmerksomheten, men fordi folk har sagt jeg må ;) so here u go!

 

 

hahah, ja............ jeg er ikke så flink til dette jeg-.- help meeSKREVET: 30.nov.2011 / KLOKKEN: 15:51


Nå blir det video snart, lastes ned, noe som tar åååår.. Men den kommer i løpet av dagen (48% er ferdig....). Det ble video av fallet siden det var en del som hadde spurt etter den ;) Har engelsktentamen i morgen noe jeg MÅ lese til, de som hadde den idag måtte bruke to timer på å lese fordi de ikke hadde gjort det, så den fellen skal ikke jeg gå i. Men da blir det endelig video på dere! Nå er det pugging. Hadeee.
 

 

 
SKREVET: 28.nov.2011 / KLOKKEN: 21:02


Lurer på hvordan redigeringsprogram dere der ute bruker. Jeg får ikke lagt ut videoer med det jeg bruker nå. Help me! Det er grunnen til at det ikke har kommet noen videoer enda, siden jeg ikke får lagt ut.. Så tell mee. Hvis ikke blir det 0 videoer ;-)

Men nå skal jeg legge meg, ja du hørte riktig!! Tidlig kveld ikveld.

 
SKREVET: 27.nov.2011 / KLOKKEN: 19:08


Heia! Er så glad det har kommet snø, det er jo egentlig ganske koselig. Synes det er litt sykt å tenke på at det er første søndag i advent, allerede. Synes det nettopp var jul.. Tida går fort.

 

Har ikke noen ting spesielt idag, bare sett frustrerte fruer og spilt sims, og vasket trappa og søvsugd litt. Tror det er slik resten av kvelden min kommer til og bli også :-D Elsker slarskesøndager ♥

 

Snakkes!
SKREVET: 25.nov.2011 / KLOKKEN: 13:06


Setter i gang en spørsmålsrunde igjen. Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg neste fredag! :)SKREVET: 24.nov.2011 / KLOKKEN: 21:24


Er så neffor i dag så blogger ikke ..
SKREVET: 23.nov.2011 / KLOKKEN: 20:09


Nå er jeg i full gang med å pakke, kom nettopp hjem. Har vært på en liten runde med min kjære mor. Kjøpte med en glasskule for å ha i vinduet i jula, blir bilde når den er hengt opp! Kjøpte meg også noen lys, elsker og tenne lys, ikke sånn pyroman, men synes det er så koselig. Ellers så kjøpte jeg meg bare noe småtteri ;)

 

 

 

 

Men nå må jeg pakke ferdig! Sneiks♥

 

 

(PS:Kommer til og starte en spørsmålsrunde i en av de nermeste dagene.)

 

 
SKREVET: 22.nov.2011 / KLOKKEN: 22:23


Dramaet har ikke gitt seg, det har bare blir verre. Håper det ordner seg snart fordi jeg er så sliten av dette nå.
Hadde norsktentamen idag, gikk bra, blir iallefall ikke bare en 2`er! Planene for resten av uka har jeg i boks. Blir en kjempekoselig uke.

 
Fra torsdag-lørdag skal vi være med pappas kjæreste og hennes barn. Kine, Eirik og Kristine. Gleder meg!

 

 

 

Hva skal du gjøre resten av denne uken?
SKREVET: 19.nov.2011 / KLOKKEN: 15:49


For tiden er det så sykt mye drama i gjengen, er så drittlei av at enkelte er så vanvittig kranglete! Menmen, deres problem. Er fremdeles hos Therese, tror jeg skal dra hjem snart siden Vida kommer senere, også er det ikke serlig morsomt hos Therese atm, hahah! Snakkes senere folks ;)

 

Nyttårsaften i fjor, tenk at det snart har gått et helt år (!!), sykt.


søøøt!
Regnbuee, yeey!

 

 

Hva skal du idag daa? :-D
SKREVET: 18.nov.2011 / KLOKKEN: 17:36


holaa! nå er bagen snart ferdigpakket, klar til og dra til Therese med Camilla. Gleder meg, elsker slike kvelder med jentene, uansett om vi bare blir tre stykker , heheh! Begynner og bli forkjølet..... Håper av hele mitt hjerte at jeg ikke blir syk, skal til pirbadet på søndagen, og har norsktentamen på tirsdag som jeg ikke vil gå glipp av! Skal forresten legge ut innlegg om hva jeg ønsker meg til jul, men det blir senere, om noen dager ca :-D

 


Se så søøøt !!

 

Hva skal du i helgen?
SKREVET: 17.nov.2011 / KLOKKEN: 20:56


Akkurat nå for tiden er det så mye og gjøre på skolen, stresser i vei for å få kunst og håndtverk prosjektet mitt ferdig til førstkommende tirsdag (!!). Er også så lei av at folk er så vanvittig selvopptatt. Mener ikke at jeg vil ha mere oppmerksomhet enn andre, men jeg ønsker og bli husket.. Gidder ikke og sitte her på bloggen og klage, får jo ikke noe utnytte av det? Men nå skal jeg drikke kakaoen som verdens beste storebror lagde til meg, så vi snakkes folks ♥!

 
SKREVET: 15.nov.2011 / KLOKKEN: 21:27


Fikk spørsmål om jeg kunne svare på video, jeg spilte inn med pcen siden kameraet mitt er drittdårlig når det kommer til video, men på den videoen hørt man nesten ikke hva jeg sa..

 

LISA:


Er du glad i meg? Ja, det er jeg! savner deg..

 

 

LUNDA:

 

Hva er det verste du har gjort? Har ikke gjort noe som er dumt, eller hvis det telles at jeg ble tatt for stjeling når jeg var 8 år (hadde ikke stjelt !!), så må det nok være det.

 

 

Hvem liker du? Ingen ;-)

 

 

Hvem er bestevennen din? Har tre bestevenner. Oda, Tina og Suzan. Men har også VELDIG gode venner!

 

 

Har du hatt sex? Nei, det har jeg ikke.

 

 

Yndlingsfilm og serie? Film: 8 mile og Marley and Me. Serier: Hotel Cæsar og Frustrerte Fruer!

 

 

IDONN:


Har du lest bloggen min før? idonn.blogg.no? Ja det har jeg!

 

 

Hva syns du? førsteintrykk osv? Veldig fin blogg, og jeg er sikker på at jeg ikke har sett noe søtere i hele mitt liv!!

 

 

Hva skal til for at du leser en blogg? Det må være ett ryddig og pent design uten mye stæsj og sånt, pluss at bloggen ikke kan ha masse skrivefeil, det trekker ned!

 

 

Hvilke blogger leser du? Jeg leser www.andreabadendyck.blogg.no, www.l0ve.blogg.no, www.auroramohn.blogg.no, www.tcmn.blogg.no, www.sophieelise.blogg.no også sjekker jeg www.veronikanf.blogg.no men hun skriver nesten aldri..

 

 

Ellers så fikk jeg spørsmål fra noen retards, så jeg svarer ikke!!

 

Shallabajs♥

SKREVET: 15.nov.2011 / KLOKKEN: 13:39


Heisann! Idag våknet jeg klokka 9 til tross for at jeg har fri.Jeg dro på væreholmen og luftet to av hundene våre ettersom jeg ikke fikk tid til og trene idag. Skal straks dra til byen, skal på resturang og kino med søskenbarnet mitt! Gleder meg. Blir et nytt innlegg med bilder ogsånt ikveld. Snakkes!

 Helt sykt hvor blå øynene mine har blitt, har ikke redigert dette bildet i det hele tatt!
SKREVET: 14.nov.2011 / KLOKKEN: 21:25


Akkurat nå sitter jeg på skype med Vida. Koselig! Imorgen har vi fri fra skolen, noe vi har hver 6 uke tror jeg! Tidligere idag var jeg på hospitering, og er nesten 100% sikker på at jeg ikke skal velge Service og Samferdsel (SS). Vi fikk tacopizza og iste til lunch, utroolig god♥

 

 Men nå skal jeg se frustrerte fruer, blir så utrolig hekta når jeg først starter.. hehe, hade fortsatt en fin kveld! :-D
SKREVET: 12.nov.2011 / KLOKKEN: 22:56


Har vært på Egon og Kino med familien i dag. Kjempekoselig! Akkurat nå er jeg så sliten at jeg ikke vil noe annet enn og se frustrerte fruer. Blir så sinnsykt hekta når jeg først starter å se. Snakkes!
Har tatt av meg sminken, men det shiter jeg i!! Snakkes senere.
SKREVET: 12.nov.2011 / KLOKKEN: 10:11


Har vært våken i en time nå, sitter og hører på at vekkeklokka til thea durer hvert femte minutt, haha! Våknet klokken 9 og siden har jeg vært våken. Ligger under teppet og ser igjennom bilder. Det ble forresten en liten photoshoot i går kveld/ natt. Ble ikke så mange bilder og ikke så mange som ble vellykket. Jeg prøver og legge de til i innlegget her, men de er på siden og jeg får ikke til og snu de pga at jeg har picasa, tror det er derfor.

 

Jeg og Thea hadde jo kosekveld i går. Så slenger med ett bilde av oss og godteriet :-)

 Veldig fint av oss må jeg si, hehehe.. not. loveu!

 

Snakkes♥

 


SKREVET: 12.nov.2011 / KLOKKEN: 00:59


Heisann!
Jeg og Thea vurderer sterkt og ta en photoshoot. Er hjemme alene og har ingenting og gjøre, så da er det vell bare og gjøre det da. Det som stopper oss er det at ingen av oss gidder og løfte godterirumpene til badet for og ordne oss.. heheheh.Dere skjønner vi har spist biler, sjokolade,potetgull+dip, pepperkaker og drukket 6 julebrus :ss ikkje braaa.

 

 

Fant ut idag at det og vente på bussen i minusgrader gjør oss galeee, hahah!Tidligere idag var jeg på hospitering, er så utrolig glad for at jeg ikke måtte dra dit uten venner. Det var Jeg, Mari og Oda fra "vennegjengen" vår. Synes hospitering er spennende og lærerikt, spesielt når klassen min sitter på skolen og har halvdagsprøve i matte, hehhe.

 


Fikk påspandert mat av skolen, sykt god wraps.

 

Snakkes!

 

 
SKREVET: 10.nov.2011 / KLOKKEN: 17:12


Nå har jeg akkurat tent noen lys rundt meg og sitter og koser meg på rommet mitt som jeg nettopp har ryddet !!! :-D
Har vært på skolen i dag som vanlig, i morgen er det hospitering så jeg skal overnatte hos Oda i natt. Veit ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg, men det blir sikkert spennende og lærerikt. Nå skal jeg dusje slik at jeg er ren og pen til i morgen.Snakkes!

 
 
SKREVET: 08.nov.2011 / KLOKKEN: 17:37


1. Jeg har sykt kort lunte og sprekker lett!

 

 

2. Hjemme hos meg er det 4 dyr. 3 hunder og en katt. Katten er bare min!

 

Nederst ser dere Ozzy. Han er staffordshirevalp, og han har vi bare hatt siden 2. August. Rett over Ozzy ser dere Karen og Otto, Engelske bulldogene våre. De har vi hatt i noen år og de er søsken (fra samme kull).

 

 

3. Jeg er avisbud på søndager.

 

 

4. Jeg har skilte foreldre. Bor hos mor, (hahah, det rimet!)

 

 

5. Jeg elsker barn, de gjør meg så glad og de er så søte. Ønsker meg småsøsken, noe som aldri kommer til og skje. Hver gang jeg sier til mamma eller pappa at jeg ønsker meg småsøsken sier de bare at jeg selv får barn om noen år, så jeg får vente..

 

 

6. Jeg er en stor eminem fan, og hører på musikken hans nesten hele tiden.

 

 

 

7. Jeg kunne ikke klart meg uten venner og musikk. Er jeg trist hjelper musikken og vennene mere enn alt annet. Det er egentlig litt sykt å tenke på at en sang kan gjøre oss glad.

 

 

8. Jeg elsket fisk før, men spiste fisk i går og da følte jeg nesten for å kaste opp fordi det var så grusomt. Det er så rart, fordi sist jeg spiste fisk koset jeg meg, mens nå brekte jeg meg..

 

 

9. For ett år siden brakk jeg kragebeinet. Jeg ridde på hester før, og var på rideleir, siste dagen er det stevne. Også var hesten kjempevrang og det hele endte med at hun tok et bukkesprang. Så jeg fløy over hodet på hesten og landet på skuldra. Jeg fløy ca 2-3 meter før jeg landet på bakken. Det var kjempevondt, og det er enda ikke friskt. Jeg har video på pcen min av fallet.

 

 

10. Jeg snakker i søvne nesten hver natt, og gjør ellers veldig mye rart i søvne. Jeg sover på alle mulige måter, og helst de rareste steder.

 Slik sov jeg i ca 2 timer, gøøøy.

 

 

11. Jeg har utrolig sær humor, og ler nesten hele tiden. I timene, på bussen, alvorlige samtaler og overalt egentlig. Jeg kan godt sitte og ha latterkrampe alene på bussen, folk begynner som regel og le av meg... Men det er jo bare gøy!

 

 

Så, var det noe du ikke viste fra før?

 

 

( HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN!!, KOMMENTER I HVILKET SOM HELST INNLEGG OM DU LURER PÅ OM NOE )

 

 
SKREVET: 07.nov.2011 / KLOKKEN: 20:30


Holaaa. Siden jeg har hatt bloggen i litt lengre enn en mnd synes jeg at det kanskje er på tide med den spørsmålsrunde.

 

Spør om apselutt alt, og jeg svarer. Jeg kommer til og svare neste mandag.

Kjør på!
SKREVET: 07.nov.2011 / KLOKKEN: 16:52


Nå er det lenge siden jeg har blogget, men det er første gangen jeg har lagt bloggen bak meg for noen dager, så håper det er greit. I helgen har jeg vært på to bursdager. Synes den på lørdag var best! Den var rett og slett rå. Tok sprøyte på skolen i dag, fikk latterkrampe fordi vi alle sammen trodde det skulle være kjempevondt, men så kjente vi det såvidt. Men nå rydder jeg rommet, gørrkjedelig. Men det ser ikke ut her, så jeg må.. Nå må jeg nesten bare fortsette, snakkes!

 
hits