SKREVET: 31.okt.2011 / KLOKKEN: 19:37


Er ikke helt i humør nå, så blir ingen blogging idag.

 

-Julie Krokli♥
SKREVET: 30.okt.2011 / KLOKKEN: 21:41


Heisann!

Nå sitter jeg her stapmett og trøtt og er i ferd med og legge meg for og sove. Merker at tidlige og slappe dager gjør meg kjempetrett. Har sittet og planlagdt hvordan jeg vil ha rommet mitt. Skal nemmelig male det og få ny seng og diverse ting.
Er så drittlei av rommet mitt, kan ikke beskrive det! Hunden vår var forresten på utstilling i dag, kom på 2. plass! Kjempe fornøyd. Men nå skal jeg legge meg, slik at jeg ikke forsover meg i morgen, (noe jeg er veldig flink til, hehe) Snakkes!

 

 Mottoet mitt!

 

 

Hva har du gjort i dag?

 

 

-Julie Krokli♥
SKREVET: 29.okt.2011 / KLOKKEN: 23:11


Heihei!

Idag har jeg bare slappet av. Jeg, Therese og Camilla laget en må-gjøre video som jeg tenkte og legge ut her på bloggen. Men jeg får det ikke til.. Håper det ordner seg! Nå sitter jeg på skype med verdens beste jente, Tina!
Tok med bildet fordi det er så utrooolig fint! Elsker det <3

 


Hva heter din beste venninde?

 

-Julie Krokli♥
SKREVET: 28.okt.2011 / KLOKKEN: 14:46


Heisann! Har hatt så utrolig mye og gjøre i de siste dagene her, så jeg har ikke hatt tid til bloggen. Har vært mye lekser og sånn. Har også overnattet hos en av mine beste venner, så da fikk jeg heller ikke tid til bloggen. Nå skal jeg dusje, pakke og ordne meg, så skal jeg dra til Therese og overnatte der med Camilla og Oda <3 det blir gøøy :-) Snakkes!

 

 

 

Hva skal du idag?

 

 

-Julie Krokli♥
SKREVET: 24.okt.2011 / KLOKKEN: 21:45


Heia! I denne uken har jeg tenkt og skjerpe meg å skolen, eller ikke bare denne uken, men starter denne uken, hahah.
Har allerede startet med engelsken og er ferdig RLE leksen for uke 43 (!!).
Ellers så har jeg bare vært på skolen pluss en liten bytur. Imorgen skal jeg være med en venninde hjem og drar rett fra hun til trening. Så neste innlegg blir ikke før i morgen kveld. Men det får duge! Nå skal jeg hoppe til sengs. God natt!

 


 

Utrolig dårlig bilde, men jeg hater innlegg uten bilder !!

 

 

Gjør du ofte lekser ?

 

 

- Julie Krokli♥
SKREVET: 23.okt.2011 / KLOKKEN: 02:10


Heia. Idag har vi slasket med musikk, film og godteri hele dagen. Var en liten tur på butikken, men ellers så har vi ikke gjort en dritt! Vida overnatter i natt også, for dere som ikke forsto det. Men nå skal vi slaske videre, snakkes!

 

 

Har du dager der du ikke føler for å gjøre en dritt?

 

 

- Julie Krokli♥
SKREVET: 22.okt.2011 / KLOKKEN: 00:58


Som jeg lovte dere, så skulle jeg legge ut ett innlegg i natt der jeg fortalte om drømmen min, så her er den:

Det hele starta med at jeg var ved en slalombakke, og der så jeg Veronika, en av mine beste venner, som aket i en slalombakke. Husket jeg begynte og le!! Det du ser for deg nå er helt sikkert en helt vanlig slalombakke som ikke er så bratt, men den i drømmen gikk rett ned. Jeg må nesten bare tegne det for dere jeg....


Så her aket altså Veronika. Det neste som skjedde var at jeg skulle møte Therese i slalombakken, så hun kom, med moren sin. Moren skulle jo bare kjøre henne dit, men hun ville også være med på morroa, så hun stilte seg ved kanten, ved en av de "toppene" og hoppet ned. Det var flere mil ned til bunnen, tok liksom en halvtime og ake ned dit, og jeg og Therese rakk ikke og reagere før hun var borte så vi sto der bare og gapte, fordi vi var så sjokkert. Også husker jeg at det kom en skjerm der vi fikk se hvor langt hun hadde kommet. Veldig usannsynlig. Og plutselig var vi borte fra den slalombakken, og ble uteliggere. Jeg, Camilla og Veronika. Therese var plutselig ikke med i drømmen lengre. Husker ikke mye av flykninger-tiden,men jeg husker at en mann i ett tre kastet ett eller annet på oss, og vi prøvde og kaste tilbake, men det var litt vanskelig fordi han satt oppe i ett tre, hahah! Neste plassen vi kom til var ett forlatt hus, vi måtte springe ut fordi vi likte oss ikke inne i det huset, da vi gikk ut traff vi på ei jente og en gutt. Vi fikk bli med de inn, de bodde i ett skikkelig stort og fint pallas, og foreldrene va fisefine, faren hadde på seg dress og moren hadde på kjole. Moren satte på en film til oss, på toalettet av alle ting. Husker at det var 5 toalett.

O <- Gutt    O <- Jente    O <- Meg     O <- Veronika     O <- Camilla.

Husker også at camilla trekk ned buksa og trusa, fordi hun trodde hun kom til og få latterkrampe under filmen. Jeg satte meg for og tisse, imens de andre ventet på at filmen skulle starte. HAHAH! huffameg for en drøm.
Og når jeg skulle gå hjem så jeg noe som lå i en kurv ved bussholdeplassen, da jeg så oppi så jeg at det var ett egg. Jeg varmet det litt, så kom det ut ett lite barn. Barnet lignet på en liten jente jeg kjenner, utrolig randomt. Jeg tok med meg den lille jenta hjem og spurte mamma : " Mamma, kan jeg beholde barnet?, det er jo bare to år til jeg skal få mitt eget, så jeg kan jo lik så godt beholde dette barnet nå." Mamma sa tilbake, Selvfølgelig. Så våknet jeg! tadaaa.

 

HAHAH, huff for en drøm.

 

Har du hadd en rar drøm før? så skriv den ned!

 

 

- Julie Krokli♥
SKREVET: 21.okt.2011 / KLOKKEN: 21:52


Heia! Alt jeg har og si er hahahahha, er utrolig hyper. Sitter her bare og ler av at speilet faller ned og at pcen knitret fuglelyder. Sitter også og slår hverandre :L hahah.. for ett innlegg.............. Har vært på skolen idag og fortalt om min syke drøm i natt.(Kan skrive ett innlegg inatt om drømmen min, den var skikkelig spennende). Har også synes at jeg selv har vært vanvittig morsom idag, og har gått rundt med skolesekken til bestevenninda mi,midt på ryggen og stroppen rett under puppene. Har også flirt av mine egne vitser, for en daaaag . Hahahha! Men nå skal vi se ferdig idol.

 

 Har ikke ordnet meg idag, men måtte jo selvfølgelig vise at vi drikker julebrus og spiser pepperkaker. God Jul!

 

 

Ser du idol, og har du dager der du ler hele tiden ?

 

 

- Julie Krokli♥
SKREVET: 20.okt.2011 / KLOKKEN: 07:40


Heisann! Nå stikker jeg på skolen. Kommer ikke til og blogge før seint i kveld, siden jeg drar på trening rett etter skolen. Men nå må jeg stikke. Snakkast!

 

 

Trener du ofte?

 

 

- Julie Krokli
SKREVET: 19.okt.2011 / KLOKKEN: 21:19


Pga av lite respons på bloggen i de siste dagene, velger jeg og legge ut ett "hot or not" innlegg.
Tester Pelsvester idag. Etter min mening er det utrolig fint hvis man har på klær som matcher, men hvis man har på f.eks joggebukse og pelsvest, er det stygt! Men det er min mening.

 

 
Hva mener du, HOT or NOT ?

 

 

- Julie Krokli♥
SKREVET: 17.okt.2011 / KLOKKEN: 22:16


Heia. Som jeg sa på det forige innlegget mitt, så skulle jeg helt sikkert til byen idag. Og det ble det selvfølgelig, mc donalds, biblioteket (måtte levere bøker igjennom skolen), og posten en liten tur for å sette inn noen penger. Jeg sa jo at jeg skulle ta med outfit-bilde, men jeg glemte helt og ta bildene, så det er for seint nå! Men lover dere at det blir i løpet av de nermeste dagene. Har utrolig lyst til og ha videoblogg, men jeg har ikke peiling om hva jeg skal prate om, jeg sier så utrolig mye bull i løpet av en dag, så det kommer til og bli en snål video isåfall.. Men nå må jeg legge meg♥

 

 

 

 

Burde jeg lage videoblogg, og hva skal jeg prate om? :-)

 

 

 

-Julie Krokli♥
SKREVET: 17.okt.2011 / KLOKKEN: 05:38


Nå har jeg ikke blogget på flere dager, har rett og slett ikke hatt tid. Har vært på kino med venner, overnattet hos farmor og farfar og gått med avisa. De var forsinket denne uken også, fikk ikke avisene før klokken var 11, og da hadde jeg ingen motivasjon til å gå og selge aviser til langt utpå dagen.. Men må man, så må man..
Nytt innlegg i kveld, med outfit og bilder fra idag. Skal helt sikkert til byen etter skolen, normal mandag for meg og ei venninde!Legg forresten merke til når denne posten blir postet (!!!). Våknet klokken 4 av at jeg måtte på do, og siden har jeg vært våken, kjipt.. Men vi snakkes ikveld♥

 

 

 
Hva skal du gjøre idag?

 

 

-Julie Krokli♥
SKREVET: 14.okt.2011 / KLOKKEN: 21:38


Heia! Ble vekt opp av mamma som spurte om vi skulle flytte om nede på stua. Vi har to stuer, en med godstoler og en med sofa. Vi byttet om idag, ble utrolig fint! Fornøyd med resultatet. Tok ingen bilder, men tok bilder av hundene som satt ute på verandaen og ville inne.

 

 

 

Ozzy, Karen og Otto! ♥

Slenger med ett bilde av meg selv.

Solnedgangen var utrolig fin ikveld!

 

Vi blogges!

Har du husdyr?

 

-Julie Krokli♥
SKREVET: 13.okt.2011 / KLOKKEN: 17:23


Heia! Leste nettopp om en konkurranse der jeg og vennegjengen min kan vinne en makeup-kveld med Jan-Thomas og X-Teamet. Uansett om jeg aldri vinner noe, så er det verdt og prøve! Jeg slengte ut invitasjonene til vennegjengen og begynte og blogge. For at man skal være "registrert" i konkurransen så må man sende ut invitasjoner til vennegjengen + at man må blogge om denne konkurransen.

 

Konkurranseperiode:

 

Delfinale 1: Avstemning blant 5 utvalgte vennegjenger. 30. sept - 2. okt.
Delfinale 2: Avstemning blant 5 utvalgte vennegjenger. 7. okt - 9. okt.
Delfinale 3: Avstemning blant 5 utvalgte vennegjenger. 14. okt - 16. okt.

SUPERFINALE: 3 delfinalevinnere og 1 lucky loser (beste 2. plass i delfinalene) møtes til superfinalen hvor vinnergjengen kåres! 21. okt - 23. okt.

 

Så da er det bare og krysse fingrene!

 

 

 

Har du noen gang vunnet i en konkurranse?


 

-Julie Krokli♥

 

 

Klikk her for mer info om konkurransen!
SKREVET: 12.okt.2011 / KLOKKEN: 23:04


Heia. Nå sitter jeg her med høytalererne på full guffe, hjemme alene! Superdeilig. Har vært flink pike og tatt opp løvet idag, litt av en møkkajobb!! Men da er jeg iallefall ferdig. Straks kommer broren min, og bestekompisen. Gleder meg til å se de igjen. Har ikke orket og rydde i kneveggen idag, tar det en annen dag, hahah. Det er jo koselig, men hvis jeg først starter, må jeg fullføre det, og det følte jeg ikke for idag. Ble forresten bilde 2 jeg valgte og bruke.

Så nettopp at Snoop dogg er død, men fant til slutt at han ikke var det, og at RIP siden hans, var fake. Utrolig dårlig gjort av noen og lage en slik facebook-side!!

Blogges!

 

-Julie Krokli♥

 

 
SKREVET: 12.okt.2011 / KLOKKEN: 17:38


Heisann! Nå har vi akkurat fått sett skolebildene våre og jeg tenkte at jeg kunne ha det som profilbilde på facebook. Men jeg har nettopp tatt ett nytt bilde som jeg tenke og ha som profilbilde. Hvilket skal jeg ta?
Her er de bildene det står mellom:Gi svar i kommentarfeltet!

-Julie Krokli♥
SKREVET: 12.okt.2011 / KLOKKEN: 16:13


Heia. Veronika og Camilla er her enda, og det er utrolig bra, fordi når de har dratt må jeg ut og ta opp løvet som ligger i gården, og det er GØRR! Ellers så skal jeg bare kose meg med musikk, skype  og rydde litt i gamle saker som jeg har i kneveggen. For dere som ikke veit hva en knevegg er, så er det altså en dør inni veggen, som man kan oppbevare diverse ting. Har brukt 4 timer på å skrive dette innlegget nå, har ingenting og blogge om..
PS: Hadde problemer med og legge til bilder ..


Hva har du gjort i dag, og hva skal du gjøre resten av dagen?
Tips til hva jeg kan blogge om?


-Julie Krokli♥

  

 

 
SKREVET: 11.okt.2011 / KLOKKEN: 19:13


Heia!Sitter her med min kjære Camilla Undall og venter på at Veronika blir ferdig. Camilla og Veronika skal overnatte hos meg inatt, det blir gøøøy♥ Tidligere idag var jeg hos Farmor og Farfar, men måtte komme meg hjem raskt, siden en gal Veronika sa at jeg måtte komme hjem, FORT!!! Så da var det bare og høre etter. Camilla, Therese, Veronika og Nikita kom på besøk, og er her fremdeles. Eller Therese har dratt da .. Skal på butikken en tur senere, og ellers bare slappe av med mine gode vennerrr. Blogges!
Slenger med ett bilde av Meg og Camillapusen ♥Har ikke ordnet Meg idag, så ser ikke ut!

Hva har du gjort idag ?


-Julie Krokli♥
SKREVET: 10.okt.2011 / KLOKKEN: 21:20


Sitter i stua til Farmor og Farfar nå. Farfar er på jobb akkurat nå, så det er bare jeg og farmor som er hjemme. Vi har nettopp sett på jakten på kjærligheten, men nå er det nyhetene som går. Jeg sitter på skype med Veronika, så jeg følger ikke med! Men nå skal jeg sette meg oppe, slik at jeg slipper og være stille, fordi det er noe jeg ikke er så flink til, hahah! Okei, nå er jeg hyper. Slenger med ett bilde av Meg og Lisa fra tidligere idag+lonerveronika! ♥

Støgg å søt sammtidlig du.


 
Lisa <3


- Julie Krokli♥
SKREVET: 10.okt.2011 / KLOKKEN: 12:25


Heia! Utrolig deilig og bare ligge i senga og sløve. Må komme meg opp av sengen snart, må dusje og spise. Skal på Nardo og møte ei som heter Lisa. Foreldrene våre var sammen i mange, mange år men ble slutt for ett halvt år++ siden.. Utrolig trist! Så det blir godt og møte henne igjen. Hun er bare 11 år, men så utrolig søt. for å få mest ut av dagen min, så skal jeg overnatte hos Farmor og Farfar, det tar bare 10 minutter å gå til de, fra der hvor Lisa bor. Legger ut noen gamle bilder av meg og Lisa på Tyrkiatur ♥

 

Vi blogges!

Har du vært i Tyrkia, og hva synes du ?

 

- Julie Krokli♥
SKREVET: 09.okt.2011 / KLOKKEN: 21:50


Har nettopp kommet hjem fra kino, så Abduction. Utrooolig bra film! Annbefales på det sterkeste.
Superspennende, og mange søte scener i filmen, og Taylor Lautner gjorde en så bra jobb i filmen. Han er en mye bedre skuespiller enn hva jeg trodde ! Filmen får en 6`er fra meg! Tror kanskje jeg må dra å se den en gang til.

Glemte helt at jeg hadde kameraet med meg så det ble ikke noen bilder..

 

 

Har du sett Abduction, og hva synes du ?

 

-Julie Krokli♥
SKREVET: 09.okt.2011 / KLOKKEN: 16:18


Skal på kino med Siri, Oda, Camilla og Vida straks. Blir deilig og dra på kino og kose oss, vi jentene igjen. Vi er jo flere i "gjengen" vår, men det var en del som ikke kunne være med.. Men vi skal da klare og kose oss uten dem! Vi skal se Abduction.Taylor Lautner er med i filmen, så det jo bare være en bra film ?
Legger ut ett nytt innlegg i kveld, når jeg er hjemme igjen, om hva jeg synes om filmen + bilder.
Men nå skal jeg fikse meg, så vi blogges! ♥

 

- Julie Krokli♥
SKREVET: 09.okt.2011 / KLOKKEN: 09:29


Kom nettopp inn, avisene har ikke kommet enda, og de pleier ALLTID å komme før klokken er 9. Det som er dumt med forsinkelser, er at de jeg skal selge avisene til kanskje har rukket og kjøpt seg på en bensinstasjon. Det har hendt utrolig mange ganger før. Og da mister jeg jo kunder.. Skal vente til klokken blir 10, så skal jeg dra og sjekke igjen. Vi blogges!

 

-Julie Krokli ♥
SKREVET: 08.okt.2011 / KLOKKEN: 22:13


Heia ♥ Våknet av at hunden til Camilla hoppet fra seng-til-seng for å trampe på oss! Og hun trampet selvfølgelig rett under øyet mitt, drittvondt !! Jeg, Camilla, Suzan og Veronika dro til byen for å møte Andreas, Marcus, Andrea og Tobias. Kjempekoselig ♥ Når klokka ble rundt halv 6 bestemte vi oss for å dra hjem, men vi hadde helt glemt at det var lørdag, så vi måtte vente i en time til neste buss kom-.- kjipt, men vi overlevde på burger king. Love cheeseburger ♥
Senere på kvelden dro Jeg, Camilla og Siri hjem til Veronika for å se "Dear John". Men nå skal jeg slappe av i en times tid før jeg skal legge meg for å sove. Jobber som avisbud for vg på søndager. Kjipt, men godt med penger !

Her er det noen bilder :


Verdens beste jenter ♥


Suzan <3 elske dæ !


Vi traff Ole Christian Løvold !! Han som var med på paradise hotel i 2011 ! ♥


Mc`donalds, mitt niende hjem ♥


Yeah !


Meg, Camilla og Veronika ! elsker dere ♥


Veronika ! love you


Her er filmen vi så.


Ett bilde jeg tok under filmen. Supersøt !

 

 - Julie Krokli♥

 
SKREVET: 07.okt.2011 / KLOKKEN: 23:02


Idag har jeg vært på skolen som vanlig, hadde norskframføring og fikk 4 på den. Ganske fornøyd ;-)
Etter skolen dro jeg og camilla hjem til hun, og sminket oss før vi dro til byen! Møtte noen folk som vii var en stund med. Har vell egentlig ikke gjort så mye spessielt idag.. Nå sitter Jeg, Camilla og Veronika og ser idol(reprise) og slapper av etter faijitas`en vi lagde.

Her er noen bilder ♥


Meg og camilla ♥


Camilla, Veronika og Meg ♥ elsker dere!
SKREVET: 06.okt.2011 / KLOKKEN: 22:23


Hola :-)
Jeg laget meg en blogg i går, men fikk problemer med å logge inn, har strevd med det i hele dag ca. Så jeg lagde meg bare en ny istedet for å fortsette og prøve, men mest sannsynlig aldri få det til. Så, her er den :-D
Idag har jeg som  vanlig vært på skolen, vi hadde en sykt chill dag i dag, så jeg har faktisk koset meg på skolen !
Etter skolen var jeg på skype med en av mine bestevenner, Tina ♥ , vasket rommet oooog trente :-D flink !!

 

Her er det noen få bilder fra dagen min <3


hahah !


Verdensbeste Vida <3


I hallen idag, hadde vi intervaller, litt styrke og lengdehopp :-)


love ♥

skal ta flere bilder i morgen, skal overnatte hos camilla med veronika, det blir gøøøy ! :-D

 

- Julie Krokli♥
SKREVET: 06.okt.2011 / KLOKKEN: 21:38


Dette er den første posten på min nye blogg ;)
hits